Edwin van de Rijke Photography

Welcome at Edwin van de Rijke Photography

Welkom!

Welkom op Edwin van de Rijke Photography!

Voor de terugkerende bezoeker zal het een verrassing zijn dat deze website is veranderd. Helaas heb ik de oude website moeten afsluiten omdat deze met een thema draaide die al een tijd niet meer door de auteur werd bijgewerkt, en dus ook met een oude versie van de CMS draaide met zo ook de besturing hiervoor. Het gevolg daarop is dat ik dus regelmatig bevellings meldingen kreeg en adviezen om toch maar snel up-te-daten wat dus niet mogelijk was. Ik zag dus slechts één mogelijkheid, afsluiten.
Waar zijn dan dus al die foto galerijen gebleven? Helaas deze zijn dus ook hiermee verdwenen, en deze gaan ook niet meer terugkomen. Nu waren deze al wel gedateerd maar wellicht werden deze uit nostalgie bezocht, echter om deze over te gaan zetten wordt een hels karwei. Ik ga nog een keer een nieuwe site maken zodra ik hier de tijd voor heb, zo ook zin, en het nodig vind omdat mijn fotografie activiteiten weer toenemen. Hoe deze er uit komt te zien, daar heb ik ook nog even geen idee van.

Bedankt voor jullie bezoek, blijf nieuwsgierig en zo dus ook om hier nog eens terug te komen, wie weet wat deze site nog gaat brengen!

Groeten, Edwin

© 2024 Edwin van de Rijke Photography

Thema door Anders Norén