Afsluiting huidige website

Beste mensen,Helaas moet ik de huidige website die ik heb draaien gaan wegens een verouderd thema wat ik gebruik, wat ook niet meer wordt geüpdatet nu echt gaan afsluiten. Daarnaast was ik ook niet echt zeer actief meer nieuw werk aan het plaatsen. Mogelijk ga ik nog wel iets nieuws opzetten met een soort van portfolio, maar de huidige galerijen inclusief archieven die er nu op staan gaan zeker niet meer terugkomen. Mocht je nog wat terug willen zien dan kan dat nog tot eind van de maand, neem dus gerust nog even een kijkje. Iedereen bedankt voor jullie bezoeken! Overigens blijft het domein met daaraan gekoppelde emailadressen wel gewoon bestaan.

Afsluiting huidige websiteEdwin van de Rijke
0
error: Photo\\\'s are protected against downloading, please contact me via about me / contact page if you like to have photo\\\'s from this site!