crazyeddie.nl vanaf heden definitief niet meer bereikbaar

Zoals reeds een tijd geleden te hebben aangekondigd dat dit gaat komen is het domein crazyeddie.nl vanaf nu definitief los gekoppeld van edwinvanderijke.nl. Ook de email adressen die hier aan gekoppeld waren zijn dus niet meer bereikbaar. Indien je contact met mij zoekt kan dit altijd via de email adressen die jullie reeds hebben ontvangen (voor de bekenden van mij) of via het contact formulier op deze site die hier te vinden is: Contact.

Naast het verdwijnen van crazyeddie.nl is daar in tegen het domein edwinvanderijke.com wel gekoppeld en ben ik daar wel natuurlijk via te bereiken.

Natuurlijk was crazyeddie.nl een begrip, voornamelijk in de local scene in Breda, echter past het niet meer bij mij in mijn hedendaagse visie en ben ik deze bijnaam ontgroeid. Vandaar ook mijn keuze om enkel nog verder te gaan onder mijn eigen naam, Edwin van de Rijke Photography!

Blijf mij bezoeken op www.edwinvanderijke.nl of www.edwinvanderijke.com en vergeet dit niet aan te passen in jullie favorieten / bookmarks etc!

crazyeddie.nl vanaf heden definitief niet meer bereikbaarEdwin van de Rijke
0
error: Photo\\\'s are protected against downloading, please contact me via about me / contact page if you like to have photo\\\'s from this site!