This was it….

Heb ik kort geleden nog geplaatst dat ik door diverse omstandigheden minder concerten ben gaan fotograferen, nu kom ik dan met het bericht dat ik besloten heb om te stoppen als vrijwillig fotograaf bij Mezz.

Dit was geen makkelijke beslissing gezien ik, vanaf het begin bij Mezz betrokken ben geweest en dus 14 dienstjaren als vrijwillig Fotograaf er op heb zitten, met meer dan 365 diensten heb gedraaid, een foto archief van meer dan 66.000 foto’s heb, en nog wel een paar dingen heb gedaan (VM vertegenwoordiger, techniek licht, coördinator festivals).
Zoals ik reeds eerder heb gemeld, heb door omstandigheden mijn levensstijl behoorlijk moeten aanpassen en werd het met mijn reguliere baan al steeds moeilijker te combineren. Ik heb het laatste jaar geprobeerd door het aantal diensten tot het minimum te houden en de niet te late diensten in te laten roosteren, echter ben ik er achter gekomen dit ook niet werkt voor mij.
Ik heb een geweldige tijd bij Mezz gehad als vrijwilliger, veel mensen leren kennen, een aantal goede vrienden aan over gehouden, en veel meegemaakt. Deze herinneringen nemen ze mij dan ook niet meer af en ben ik zeer dankbaar voor.

Hiermee sluit ik een tijdperk af als vaste pop fotograaf van ruim 17 jaar, naast de Mezz ben ik gestart in de Para in 1999, heb ik 9 jaar als huisfotograaf bij Breda Barst (vrijwillig)gewerkt, heb ik voor diverse bands en artiesten werk geleverd, hebben foto’s van mij in diverse bladen gestaan en zo nog wel wat zaken. Ik kan dan ook zeggen dat ik trots ben wat ik hiermee bereikt heb als hobbymatige professional, dit naast mijn regulier baan die totaal in een andere richting zit.

Ik ga ook zeker niet mijn camera in de wilgen gooien, we hebben nog vele reizen op onze wishlist staan waar ik me nog helemaal kan uitleven, en zal wellicht zo nu en dan ook vast nog wel eens een concertje vastleggen, echter zal dit dan vrijblijvend zijn. Daarnaast lijkt me het ook wel eens leuk om een nieuwe uitdaging in de fotografie aan te gaan met andere onderwerpen.
Ik ga wel even een kleine sabbatical houden met het fotograferen zelf, echter blijf ik nog wel bezig met de foto’s. Peru komt er aan en wellicht ga ik nog wat leuke dingen doen met het mega archief wat ik inmiddels heb opgebouwd.

This was it….. for now, but I will be back, so please stay visiting!

This was it....Edwin van de Rijke
0
error: Photo\\\'s are protected against downloading, please contact me via about me / contact page if you like to have photo\\\'s from this site!