Verleden, heden en toekomst

De foto’s van onze vakanties / reizen naar Zuid Engeland en Malta in 2015 staan dan eindelijk online. Het was de bedoeling om deze wat eerder te plaatsen, echter computer problemen gooide roet in het eten vandaar de kleine vertraging.

Zoals waarschijnlijk een aantal van jullie al is opgevallen fotografeer ik sinds vorig jaar een stuk minder als dat ik dat in het verleden deed. Dit heeft te maken dat het hedendaags wat lastig is te combineren met mijn baan en beslissingen die ik in het leven heb gemaakt. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van de fotografie, maar dit kost ook best wel wat tijd. Helemaal mijn camera in de wilgen hangen wil ik ook niet, vandaar dat ik het doe zoals het dit jaar al gaat, wat kleinschalige concerten en niet meer als 2 in de maand. Op deze manier kan ik er lekker van blijven genieten.

Wat ook niet minder wordt is natuurlijk het fotograferen tijdens onze reizen. Mijn grootste achterstand is weggewerkt en ga nu met Peru aan de slag waar we in Mei dit jaar zijn geweest, deze moet nu eens voordat we aan de volgende reis gaan beginnen online staan.

Zoals ik altijd afsluit … blijf deze website dus gewoon bezoeken!

Verleden, heden en toekomstEdwin van de Rijke
0
error: Photo\\\'s are protected against downloading, please contact me via about me / contact page if you like to have photo\\\'s from this site!