Waar ik me de komende tijd mee bezig ga houden

Na een korte fotografie pauze heb ik eens wat anders gefotografeerd, namelijk een musical. Ondanks dit ook een podium act is, is het toch net even iets anders omdat een moment maar een maal langs komt. Toch een leuke uitdaging, net als voor de Kunstbende, wat tevens de smaak geeft om ook eens wat meer iets anders te fotograferen. Dus wellicht in de toekomst wat meer van dit of andere onderwerpen.

Maar de komende weken blijf ik zeker nog even in de concerten bij Mezz. Naast de reeds aangekondigde concerten van Jack Parow en Traumahelikopter zijn daar nog Milow en DeWolff aan toegevoegd in juni.

Hierna loopt het Mezz seizoen weer tegen zijn einde en volgen er nog wel een aantal terras concerten waarvan ik er ook vast wel een paar zal meepakken.

Dit jaar ben ik eens niet op vakantie tijdens Breda Barst en heb ik besloten hier als bezoekend fotograaf naar toe te gaan in plaats aanwezig te zijn als een huisfotograaf. Op deze manier kan ik op een ontspannende manier het festival vastleggen met de onderwerpen / acts die mijn voorkeur hebben.

Ofwel genoeg redenen om deze site nog te bezoeken. Uiteraard blijf ik ook de Facebook pagina bijhouden met de nieuwtjes!

Waar ik me de komende tijd mee bezig ga houdenEdwin van de Rijke
0
error: Photo\\\'s are protected against downloading, please contact me via about me / contact page if you like to have photo\\\'s from this site!